Vistas de página en total

lunes, 31 de enero de 2011

UN SOMRIURE


El millor regal que es pot donar, que es pot rebre, el millor remei contra la tristesa, per sortir endavant, per estar alegre… és el somriure.
Sí! Un somriure, un simple somriure. Pot semblar molt poc, però val molt..!
T’aixeques de bon matí, és dilluns i estàs cansada, has dormit poc, penses en tota la setmana que tens per endavant i en la duresa del dia que es presenta, t’enfonses i et deprimeixes...
Segueixes. Cada cop estàs pitjor. Estàs encara més trist, vols desaparèixer del món, vols fugir... i simplement, un somriure t’ajuda a seguir, sense pensar en què passarà, en què diran. T’ajuda a adonar-te que la vida és un regal que no es pot desaprofitar i que els errors són positius, ja que d’ells se n’aprèn.
Amb un somriure veus que s’ha de viure el present, sense pensar en el que va passar en un passat, en el que passarà en un futur...
Dia a dia, els petits somriures es van sumant i van creant poc a poc un gran mar blau immens d’aigua que porta immensa felicitat, que et fa creure en cada instant i en els petits moments que tot és possible, que pots cridar, saltar, ballar, cantar, riure, gaudir... trencar els límits de l’alegria i la felicitat. Sents que ho pots tot!
T’oblides de totes les coses negatives que et fan mal, de les guerres, dels desastres que destrueixen famílies senceres... Te n’adones que en aquesta vida no es guanya res plorant pels racons, que sent optimista cantes victòria.
La vida és com una roda que gira i gira, i no deixa de girar. I si la vius trist, res tindrà sentit! Perquè s’ha de somriure sempre! De dilluns a diumenge, de gener a desembre, sempre! I si encara no en saps, ara és el moment d’aprendre-ho! Perquè aprenent s’ensenya i ensenyant s’aprèn.
Perquè somriure no és il.legal, perquè no està prohibit, perquè no es ven a cap botiga. Perquè un somriure té molt de valor. Perquè ho pots aconseguir! Somriu!
Blanca del Cacho Estil-les
15 años.

6 comentarios:

  1. Blanca, els somriures han de sortir de l'esperit. No n'hi ha prou amb estirar la forma de la boca. Per que un somriure tingui poder ha de ser generat per la forta convicció que les coses aniran bé. T'ho diu una persona optimista fins a l'avorriment... i que sempre somriu.
    Ho hem de creure!

    ResponderEliminar
  2. Hola Blanca, hola generación SI-SI;
    Aquí lolo. Ya me hace sonreír que lo cuentes. Esto indica que vuestra sonrisa, la de los jóvenes, la de los hijos, es la que nos alimenta y nos anima a seguir confiando. No sé cuántos sois ni dónde estáis, pero... desde ahí a cambiar el mundo no queda tanto. Seguro.
    Besos y enhorabuena.

    ResponderEliminar
  3. Y qué bella es la sonrisa para los ojos que la miran!!!.
    No dejaré de sonreir.
    Bicos Blanca.

    ResponderEliminar
  4. Blanca, cuanta razón tienes xD. M'has convençut i "¡¡¡¡és gratis!!!".. Bona feina! Felicitats per aquesta iniciativa que tant pot ajudar a tots els de la teva generació com als de la nostra. Petons desde la Terraferma

    ResponderEliminar
  5. Ana! Exacte, un somriure amb poder ha de sortir de dintre, però en els moments en els que estàs trist, somriure, ni que sigui sense gaire força, però fent l'esforç ja es molt. Opino que els somriures que tenen mes valor son aquells que s'aconsegueixen fer en els pitjors moments.
    Lolo! Muchas gracias, desde Tárraco, por tu apoyo.
    Dolores! Por eso se tiene que sonreir, a parte de por todo lo que he dicho, porque te hace mas bello.
    Monty! Moltes gràcies, m'alegra haverte convençut.

    ¡¡¡Gracias a todos por comentar!!! :)

    ResponderEliminar
  6. Blanca... soy yo. Gracias por hacerme sonreir tantas veces...
    Te quiero, peque.
    mamá

    ResponderEliminar